1. Home
  2. Docs
  3. Poster
  4. Post – Tjek ind

Post – Tjek ind

Alle poster har en bestemt placering – når I skal “besøge” en post – Tjekke ind, skal I stå på postens placering for at det kan ske. 
Når I står på postes placering, er der intet som viser at det er her posten er. Det er udelukkende på jeres mobil at I kan se det. 

For at tjekke ind på en post skal I ind under Post – Tjek ind og derefter vælge den post I står ved på listen – Tryk så på Tjek ind. 
Alternativ kan I vælge posten fra kortet og trykke på Tjek ind derfra.

Derefter kontrolleres jeres lokation. Hvis I ikke står det rigtige sted, får I en fejl og kan ikke tjekke ind – tjek evt. med kortet om det er det rigtige sted og den rigtige post. Det kan også skyldes unøjagtighed med GPS’en – prøv at flytte jer nogle meter og se om det hjælper.

Når I er tjekket ind på posten, skal I vælge om I vil besvare den med det samme eller gør det senere. 
Hvis der ikke står nogen særlig besked, gør det ingen forskel om I besvarer posten nu eller senere. I kan f.eks. med fordel vælge at bruge tiden mellem to poster, på at løse opgaverne. 

Efter tjek ind kan I blive mødt af en information om at svaret til posten kan findes i området, så kan det være en fordel at kigge på opgaven inden I går videre, da I højst sandsynligt skal lede i området efter svaret. 

I kan også også få en advarsel om at det er en tidsbegrænset post efterfulgt af et nedtællings ur. Det betyder at I kun har den viste tid til at løse opgaven. Når I ikke at besvare posten inden tiden er gået, har I ikke længere mulighed for at besvare den og kan ikke opnå point for besvarelse