Her følger de sidste praktiske informationer. 

Vi starter ved Langsøskolen, Hejrevej 25, 8600 Silkeborg, fredag den 10. – Banner og flag vil vise jer på rette vej i området.
Ankommer I i bil, er der mulighed for aflæsning på adressen, kommer I med tog er det 20 minutters gang fra banegården.
Løbet starter kl. 20.00, men I skal ankomme så I kan nå at tjekke ind og få afklaret evt. spørgsmål inden.

Tjek ind er muligt fra kl. 18.00 

Ved tilmelding har I oplyst navn, telefon og e-mail på hele patruljen. Dette vil vi gerne have jer til at kontrollere en ekstra gang, så vi er sikre på at det er den rigtige info vi har på jer.
Især telefonnummer er vigtigt, da det skal bruges under løbet. Har du ikke selv en e-mailadresse, så er det også helt fint at benytte en af dine forældres.

https://24silkeborg.net/EKSTERN-ADGANG/ptr-oplysninger/

Kode: Sendt på mail eller kan fremsendes på sms via siden

Der er mange ting at sætte sig ind i med det system I skal bruge til at deltage på 24 Silkeborg – hvordan fungere det med at besøge og besvare poster, hvad sker der når vi bliver fanget osv.

Lige nu skriver som gale for at lave en masse guider der gennemgår og beskriver det hele. Den kan I finde på https://24silkeborg.dk/wiki/ – Her i løbet af den kommende weekend vil der være forklaringer til alle funktioner – Det er en god idé at studere den hjemmefra – Derved går indtjekning lidt hurtigere og I risikerer ikke at skulle bruge unødig tid på at få finde ud af det under løbet.
Har I, efterfølgende, spørgsmål til hvordan systemet fungere, så kan vi besvare dem ved tjek ind – Bare sørg for at møde op i god tid så.

Alle i patruljen skal som minimum bære synligt tørklæde og den keyhanger I får udleveret ved indtjek – under hele løbet. Ta et kig på reglerne her https://24silkeborg.dk/regler/ så I ikke er i tvivl om hvad I må og ikke må.

Uden mobil(er) kommer I ikke langt – medbring mindst 2 pr. patrulje. Det er også en god idé at have en powerbank eller oplader med. Se mere om hvad I skal medbringe og hvad vi anbefaler her: https://24silkeborg.dk/praktisk/ – husk I skal selv bære jeres grej under hele løbet.

Vi sørger for morgenmad lørdag. Hvad I skal have at spise derudover, skal I selv medbringe (husk også evt. Trangia eller lign. til tilberedning) – eller alternativ have penge med til køb af mad. 

Mobilen er en vigtig del af løbet. Der skal være GPS og netadgang for at den kan benyttes. Derudover er der et par apps som I får brug for undervejs

Tjek om din mobil er klar og hent de påkrævede apps her: https://24silkeborg.net/EKSTERN-ADGANG/tjek

Hvis I har problemer med opsætning af mobiler, hjælper vi selvfølgelig i forbindelse med tjek ind, men mød da gerne op i god tid. 

Løbet slutter igen lørdag kl. 20.00, vi afslører først slutstedet (et sted i Silkeborg) lørdag kl. 19.00. 
I vil modtage info om slutstedet på sms, samt kunne se det på jeres kort. 
Har I forældre der skal hente jer, skal I gøre dem opmærksomme på at slutstedet også kan ses på www.24silkeborg.dk fra lørdag kl. 19.30 
Skal I med offentlig transport hjem og skal have bestilt billetter, kan I være på banegården fra kl. 20.40

Skulle I have spørgsmål op til løbet kan I kontakte os på hej@24silkeborg.dk fra fredag den 10. og under løbet kan vi også fanges på telefon 70604946

Vi glæder os til at ser jer på 24 Silkeborg 2023 

Med spejder hilsen 
Team 24 Silkeborg